Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Kyrkoby GK

Välkommen till våra medlemssidor!

Här finns senaste nytt inom föreningen samt information om våra aktiviteter och våra valda funktionärer, titta under respektive rubrik. Tävlingar och träning har egna avdelningar.

Vi är Kyrkoby GK, golfklubben som bedriver vår verksamhet på Eckerö Golf i tätt samarbete med banägaren AX Eckerö golf AB. Tillsammans utvecklar vi anläggningen och verksamheten till att bli en attraktiv och komplett golfanläggning för både gästspelare och medlemmar. Vårt medlemsantal är för närvarande just under 300. Föreningen bildades och startade sin verksamhet 2015 samma år som banan öppnades på nytt efter att ha legat nere under några år.

Läs gärna igenom och bekanta dig med innehållet i avsnittet om säkerhet på banan!

Alla som är intresserade är välkomna som medlemmar hos oss, fyll i blanketten och skicka åt oss. I prislistan ser du vad olika aktiviteter kostar hos oss. Om du är helt ny som golfare så ordnar vi regelbundet nybörjarkurser under säsongen, kontakta vår tränare Anna-Karin Salmén, +358 40 833 6606.

Vi är en liten familjär klubb där trivsel prioriteras högt och de flesta aktiviteter passar och är öppna för alla medlemmar oberoende av spelstandard. Våra veckotävlingar är mycket populära arrangemang, Taffelrundan på tisdagar (9-hålstävling), Eckerö Ladies på torsdagar (endast damer), våra höghandicaprundor för de som inte hunnit så långt ännu med sin golf, seniortävling på fredagar för 50+.

Du kan följa oss via vår facebooksida, kontakta oss på kyrkobygolfen@aland.net eller kontakta någon av våra förtroendevalda om du vill veta mer – se kontaktuppgifter under organisation.

Ny medlem

Bli medlem hos oss i Kyrkoby Golfklubb rf, snabbt, billigt, enkelt och säkert. Fyll i blanketten här nedan med dina uppgifter och returnera den till oss.

Fullvärdig medlem så fort vi fått in medlemsavgiften. Du kan också hämta blanketten i receptionen och lämna in den där eller i postlådan utanför.

Läs gärna igenom avsnittet om säkerhet på vår anläggning.

Se prislistan för våra avgifter.

Dina medlemsförmåner

Golfförbundets eBirdie medlems- och handicapkort.

Möjlighet att delta i klubbtävlingar och arrangemang för medlemmarna som Taffelrundor på tisdagar, Senior 50+ på fredagar, Eckerö Ladies på torsdagar, höghandicaprundor, mm.

Ta del av klubbens specialerbjudanden löpande under säsongen som träningstillfällen, mm.

Golfförbundets försäkringsskydd för medlemmar via Pohjola:

Hitta hit

Kyrkoby, Eckerö 22270, Åland

Telefon

+358 457 00 46532

E-post

info@eckerogolf.ax

Banan

Gäster

Kyrkoby gk / Medlem

Välj språk

Logga in till Golfbox

©2024 Eckerö Golf Ab, Kyrkoby, Eckerö 22270, Åland