Träning

Pro

Anna-Karin Salmen har varit tränare och junioransvarig på Eckerö golf sedan 2018. Anna-Karin har spelat golf under större delen av sitt liv och tävlat på finska och svenska touren men också på Ladies European Tour. Under många år var hon en del av det finska landslaget och har representerat de blåvita färgerna i flertalet NM, EM och andra internationella tävlingar.

Anna-Karin har genomgått juniorledarutbildningar arrangerade av Svenska Golfförbundet och Tränarassistent utbildning (TAU) via PGA of Sweden. Hon hjälper till att utveckla våra medlemmar, håller i grönt kortutbildning och ansvarar för vår juniorverksamhet.

Anna-Karin Salmén, +358 40 833 6606, annakarin.salmen@gmail.com.

Anmälan Nybörjarkurs intensiv 2024

Välkommen att börja spela golf hos oss!

Utbildning - spel på banan - medlemskap, hos oss får du allt på samma ställe, ett enkelt sätt att börja spela golf. Du som inte har egna klubbor får självklart låna av oss under kursen.

Under en eller två dagar (totalt ca 6 timmar) får du en intensiv och lärorik utbildning i golfspelet. Kursen innehåller både praktisk träning där vi tränar golfens olika slag och teoretisk utbildning där vi går igenom de viktigaste delarna av golfen och dess regler.

Efter avslutad kurs får du tid att träna på egen hand och när du känner dig redo får du göra ett speltest på banan för att sedan erhålla Grönt Kort (hcp 54).

Pris?

170€/person, 120€/junior (13-17 år)

4-5 maj

25-26 maj

8-9 juni

29-30 juni

Minst 4 max 8 personer/kurstillfälle.

Anmäl dig här!

Juniorträning

Vår juniorträning riktar sig till barn- och ungdomar mellan 6-21 år, som vill testa på golf, utveckla sin golf och kanske så småningom börja tävla. I dessa grupper jobbar vi med att utveckla tekniken och öka förståelse för golfens olika moment. Vi fokuserar på att ha kul tillsammans och att juniorerna ska lära sig att uppskatta golf som en rolig och utmanande fritidsaktivitet.

Våra träningsgrupper:

GOLFKUL - ca 6-8 år, träningsgrupp för killar och tjejer, passar för alla nivåer

TJEJGOLF - ca 9-15 år, träningsgrupp för tjejer, passar för alla nivåer

JUNIORGOLF - ca 9-13 år, träningsgrupp för killar och tjejer, passar för alla nivåer Anmäl dig här!

UNGDOMSGOLF - ca 14-21 år, träningsgrupp för killar och tjejer, passar för alla nivåer

Vi tränar vecka 20-26 & 32-39, på kvällstid. Det går även bra att hoppa på träningen under säsongen.

Vid frågor eller anmälan kontakta Anna-Karin Salmén på tel. +358 40 833 6606 eller via e-post: annakarin.salmen@gmail.com.

Hitta hit

Kyrkoby, Eckerö 22270, Åland

Telefon

+358 457 00 46532

E-post

info@eckerogolf.ax

Banan

Gäster

Kyrkoby gk / Medlem

Välj språk

Logga in till Golfbox

©2024 Eckerö Golf Ab, Kyrkoby, Eckerö 22270, Åland